Bækkenløsning

Nakkefoldsscanning

I starten af november var vi i Næstved. Nakkefoldsscanningen (NF) og den lidt senere misdannelsesscanning (MD) foregår begge i Næstved, omend at jeg har et ønske om at føde på Nykøbing F. sygehus.

Nervøsiteten var tydelig, selv dage i forvejen. Lige siden vi fik indkaldelsen på E-boks gik jeg og trippede. Har lille Blob det nu godt? Har han nogle kromosom fejl, som de kan se på scanningen? Er de fint tilfredse med hvad der foregår derinde, upåagtet overvægt, stofskifte og PCO?

Bilen blev parkeret og vi satte retningen mod graviditetsambulatoriet. Der sad et par andre gravide piger/kvinder (hvad kalder man sådan en som mig? bare du ikke siger dame!). Sådan cirka til tiden kom der en sød læge og hentede os. Åh åh, nu var det nu!

Søde Martin tog min hånd, for han kunne godt fornemme min ambivalente følelse; angst og spænding på én gang.

Lægen spurgte ind til om vi vidste hvad det var vi skulle undersøge? Mm, ja. Jeg har læst, læst, læst de sidste par uger. Ja, det ved vi godt.

Godt så. Op på briksen og frem med kagemaven. Hun satte udstyret på og bum. Hjertelyd og den fineste lille Blob. ❤️ Mit hjerte sprang et slag over og stoltheden lyste frem. Nå.. Hvad med nakkefolden?

Nakkefolden blev målt. 1,8.. Okay? Alt under 3,0 er som udgangspunkt godt. Fedt!!!

Hvad med terminsdatoen? Blob var en lille, bitte smule større end regnet ud fra sidste menstruation, så vi fik en ny terminsdato. Nu bliver det d. 14. maj 2017 vi tager udgangspunkt i.

Vil I se Blob? Selvfølgelig vil I det!

img_0903

Sikke en lækker baby. Det er jo også min, lille Blob.

En risikovurdering på over 15.000. Dvs. at kun én ud af 15.000+ har risiko for at have kromosom-fejl.. Det er sgu da flot.

Senere, samme dag, offentliggjorde vi det til den store Facebook og Instagram verden.

img_0912

Blob skal nok blive godt klædt på, når den tid kommer.

Næste scanning: kønsscanning om små 14 dage, hos LilleLiv i København. 👶🏼

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bækkenløsning