PCO og vejen til graviditet

Overvægt, PCO og graviditet

Hvordan forholder man sig når BMI banker rundt oppe i det røde felt, man har PCO og er gravid?

 

Det kommer naturligvis helt an på hvem man er, men jeg vil være helt ærlig. Helt og aldeles ærlig.

 

Inden jeg fandt ud af at jeg var gravid levede jeg helt striks efter KISS (Klinisk Insulin Sænkende Kost) efter ordre fra min gynækolog samt løb 4-5 gange om ugen og gik til PowerFitness hver lørdag. Jeg tabte mig fra april til august 13 kg. Jeg nåede ned på 94,4 kg. Hurra for mig. Laveste vægt inden foråret 2012.

I dag er vægten 3 kg. højere og det skal Blob ikke have skyld for.

Siden jeg fandt ud af at jeg var gravid, i starten af september, har jeg virkeligmikke overholdt hverken diæt eller motion. Min rygrad forsvandt som dug for solen og samtidig fik jeg frygt for at hvis jeg nu løb, så ville jeg tabe barnet. Min fornuft ved godt at løb ikke er årsag til abort, for det sker konsol oftest hvis barnet er sygt eller ikke levedygtigt.

Jeg er 9+1 i dag, men min mave tager sig absolut anderledes ud..

img_0757

 

Men hvad så nu?

Jeg må og skal tilbage på rette spor. Hverken Blob eller jeg har godt af den her laizzes faire holdning, så jeg har her til aften meldt mig til PowerFitness på lørdag og jeg vil som minimum gå 5 km. hver dag. Derudover skal KISS kosten tilbage. Dvs. ikke mere havregrød, hvidt brød, kage eller slik. Ja ja. Det lyder så flot, men jeg har gjort det én gang, så kan jeg også denne gang.

 

img_0760

Torsdag d. 20/10 er jeg indkaldt til samtale på obstetrisk afdeling i Nykøbing F. Jeg skal til samtale med en læge vedr. min BMI. Jeg vil gerne fortælle ham at jeg har styr på både diæt og motion, for jeg kan og jeg vil!

1 kommentar

  • giveittomebaby

    Stort tillykke med graviditeten! 🙂 SEJT du kunne tabe dig så flot inden da, og rigtig fint at du vil prøve at holde det ved lige nu igen. Bare du husker at passe på dig selv og din krop.

    Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PCO og vejen til graviditet