Hjemmefødsel, del 2

Følelsesmæssig ustabil..

De sidste mange dage har jeg været det, man nok vil kalde følelsesmæssig ustabil; gråd over selv det mindste såsom en reklame, dumme og ubehagelig drømme, samt ikke mere eller mindre indvendthed hvor jeg bare gerne ville være mig.

Jeg har aldrig haft det sådan før, så jeg mistænker at graviditeten, og de dertil medfølgende hormoner, kan have en skyld i denne pludselige ustabilitet.

Jeg har heldigvis den bedste kæreste, som støtter mig, uanset hvor uretfærdig jeg opføre mig. Flere nætter har jeg drømt at han ville forlade mig, for en yngre og langt tyndere udgave. Øv.. Så er det godt at vores lille Blob sparker til mig, for at fortælle mig at jeg er tåbelig.

I dag har været en god dag. Jeg har sovet skønt, åh så skønt, i nat. Til formiddag kom en sød veninde på besøg, hvor vi fik vendt verdenssituationen og nu er det weekend. Martin er hjemme hos mig. Jubii.. ❤

pernille-og-martin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmefødsel, del 2