Besøg af hjemmefødselsjordemoderen

Misdannelsesscanning

Endelig, ENDELIG, kom dagen hvor vi skulle til Næstved Sygehus for at scannes og forhåbentlig se verdens skønneste guldklump.

Vi var indkaldt til kl. 9.35 og med en køretid på godt og vel 1,5 time, skulle vi tidligt op på den første feriedag.

Afsted det gik mod Næstved og vi ankom i god tid. Heldigvis kunne vi komme til lidt før tid.

Jeg havde endnu ikke mærket det store til Blob og min nervøsitet kunne skæres ud af luften. Var han okay? Hvad nu hvis han ikke var? Selv julen var i fare, i så fald..

Vi blev kaldt ind af en flink jordemoder. Hun så vandrejournalen og jeg blev bedt om at komme op på briksen. Hun spurgte ind til ønsket om hjemmefødsel, hvor vi måtte fortælle at Susanne (hjemmefødselsjordemoderen) havde foreslået os at tale med Ingrid (fødselslæge), men at det havde været håbløst at komme igennem på telefonen.

Jordemoderen strøg ud for at fange Ingrid, og hun kom tilbage 5 min. senere og sagde at vi kunne få en tid i januar. Fedt!

Nå, nu til scanningen som jo var det vi kom for.

Hurtigt tonede Blob, og det fineste hjerteblink, frem. Gudskelov!!! Nu blev han scannet igennem fra top til tå; hjernehalvdele, læben, hjertet, hjertekamre, hjerteklapper, blodets vej rundt i hjertet, udgreningen til lungerne, nyrerne, mavesækken, blæren, kønsdelen, ben, fødder, arme og hænder.

Der blev taget mål på hovedets, mavens, lårbenet og overarmens størrelse for at komme frem til en estimeret vægt: 331 kg. En meget flot vægt når vi kun var 19+4.

Der kom endda en forklaring på hvorfor jeg ikke har mærket så meget til ham, nemlig en foranliggende moderkage. Det betyder ganske enkelt at der er en ‘airbag’ til at tage slagene førend jeg mærker dem. Så er jeg langt mere rolig. ❤

Alt i alt en SKØN oplevelse og vi fik 3 billeder med hjem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg af hjemmefødselsjordemoderen