Banana Cream Pie

Første besøg hos jordemoderen

I dag skulle jeg endelig til første konsultation hos jordemoderen. Det var heldigvis i Nakskov, så jeg slap for at skulle køre til Nykøbing F., hvor der ellers er en del undersøgelser.

Jeg kom ind til en rigtig flink jordemoder. Vi snakkede lidt frem og tilbage om kost og motion, jeg blev vejet, og som forventet er jeg i den alt for tunge ende. Vægten sagde 101,4 kg. Whaaaat! Da jeg fandt ud af at jeg var gravid sagde vægten 94,4 kg. En vægtstigning på 7 kg. siden starten af august. Hm.. Direkte tilbage på KISS. Der er ikke andet for, også selvom december måned står for døren.

Hos jordemoderen fik jeg en masse pjecer og en lille bog; “Barn i vente”, nye tider til jordemoder samt tilmelding til fødsels- og forældreforberedelse.

image

Næste besøg hos jordemoderen bliver i starten af 2017. Inden da håber jeg at jeg kan overtale Martin til en hjemmefødsel! Kryds fingre.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banana Cream Pie